perjantai 18. huhtikuuta 2014

4. kerros kuvauksessa

4. kerrokseen on tullut ehkä eniten muutoksia. Päätin siis kuvata sen tämän hetkisen tilanteen. Eli hyllyjä, tauluja, leluja ja mattoja on tullut lisää. Mattoja olen virkannut mielikuvan perusteella. Kuvitellut että ne ovat liian suuria Kassalaan ja täyttävät kaiken tilan. Tänään sitten sovittelin mattoja paikoilleen ja kaikki olivat huomattavasti pienempiä kuin ajatuksissani. Eli ei muuta kuin Mitätön kouraan ja takaisin hommiin.

Poikien (Reinon ja Maisan) huoneeseen on tullut uusi hylly. Tein vähän epäsuhtaisella hylly jaolla, onpahan tilaa erilaisille tavaroille. Sinisen asteri-maton virkkauksen jätin "kesken" sillä ajattelin että tuollaisenaankin on suuri. No ei ollut...=( Alasängyllä näkyy myös ristipistotyynyjä. Olen myös kutonut sänkyihin vihreät sängyn peitteet, nekin on turhan sopivaa mittakaavaa...
Kyselin joskus aiemmin kukko vai pöllö. Vastaus oli että leppäkerttu, kansa on siis puhunut. Siinä se odottaa nyt seinälle ripustusta:
Tytön huoneeseen on myös tullut melkolailla kaikenlaista uutta. Kesken pahasti on kaikki ja kun olen tekemässä jotain niin ajatus hyppii edellä ja lopulta minulla onlasten huoneen, keittiön ja parin muun huoneen kamat esillä ja siinä koetan sitten saada edes jotain eteenpäin. Voi kun osaisi ja pystyisi niin pysähtyisi yhteen huoneeseen, tekisi sen valmiiksi ja siirtyisi vasta sitten seuraavaa. Tytön huoneen matto oli ajatuksissani tuplasti isompi ja täytti koko lattian...:
Samaan aikaan tein olohuoneeseen arkkua, keittiöön hyllyä, makkariin liinavaatekaappia ja paljon paljon muuta... Tässä vaihekuva arkusta:
Lopultakin sain tyhjennettyä yhtä huonetta tarpeeksi kotona ja sain ihan ikioman askarteluhuoneen. Enää ei tarvitse (saa) levittäytyä pitkin keittiön pöytää...  Mutta toisaalta saa jättää projektit niille sijoilleen eikä joka välissä tarvitse siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti