torstai 3. heinäkuuta 2014

Hengissä ollaan

Kesäkuu oli ja meni, sain taas kuulla olevani paha ihminen. Vaikka yksi ihminen on tätä mieltä ja muut väittävät vastaan -puolen vuoden stressi laukesi. Kun mikään mitä teet ei riitä, mikään ei hänen mielipidettä muuta, saapui täysin voimaton olo. Mitään en saanut aikaiseksi. Synttäriswappeihin lähettelin aiemmin tekemiäni kissoja, kirjoja ja ristipistoaakkostauluja. Yhtään kuvaa en saanut aikaiseksi ottaa. Mutta lähetetty on. Ja yhä hengissä ollaan. Askartelut ovat olleet yhtä huonolla hapella. Kun mitään ei jaksa niin mitään ei jaksa.

Mutta nyt olen taas heräämässä henkiin. Hyvä ystäväni lähtee kanssani sunnuntaina Prahaan! Suunnitelmat lyötiin lukkoon kesäkuun alussa. Alunperin tarkoitus oli lähteä syksyllä, mutta koska paras ystävä tuntee sinut paremmin kuin uskotkaan- reissu aikaistui ja lähdemme SUNNUNTAINA!!

Mukaan lähtee Neiti nimetön, jolta olin ehtinyt riipiä kuteet pois. Neiti lähtee jotta minun on helpompi kysellä infoista sun muista nukkekotitarvike kauppaa. Googlaamalla englanniksi löysin vain barbimuseon ja maatuskakaupan. Mutta yleensä taitaa olla niin että harrastelijakauppojen kotisivut on oman maan kielellä, ja minulla kun ei kieli taivu moisiin.

Nyt sitten pikana tekemään edes jonkinlaista rytkyä, jottei ihan riettailuksi koko reissu mene. Aikaa minulla ei ole juuri hukattavaksi, sillä kaikki ylimääräinen menee pojan kanssa leikkimiseen. Poika ei lähde mukaan vaan jää mummille ja ukille. Ensimmäinen reissu erossa. Ikuna en päivää enempää ole pienestäni erossa ollut. Eikä hän ole ollut muilla yötä. Joten päiväunien aikaan syntyi mekko harsimalla ja liimaamalla.
Neiti saa lainaan Pirren neuletakin, joka on tehty Strömsöön sexkanter ohjetta mukaillen. Toisin sanoen löysin netistä kuvia valmiista tuloksesta ja lisäksi koetin tulkita ruotsia. Neuletakki on kaksinkertaista ompelukone lankaa.
Oven takaa kuuluu jo ääni, äitiä kaivataan. Liisalle haluaisin lopuksi omistaa Kaija Koon Supernaiset

1 kommentti:

  1. Ihanaa! Johan uutta päivitystä oltiinkin odotettu!
    Lauantaina nähdään, supernainen!

    Liisa.

    VastaaPoista