tiistai 27. toukokuuta 2014

Toukokuun touhuja

Eilen illalla sattui sitten karmea moka. Olin ostanut LIDListä akryylimaaleja. Siinä satsissa oli aivan ihana turkoosi mukana. Silläpä siis maalailin sohvan ja yhden tuolin ennen kuin eilen illalla taju sammui. Kovasti mietitytti miksi väri ei irtoakaan hanan alla viruttaessa pensselistä ja käsiäkin sai jynssätä pitkään. Tänään illalla maali oli yhä märkää!! Katsoinpa sitten purkin kylkeä ja siinä lukee selvästi öljyväri! Itku meinasi tulla. Ainut lohtu oli kun sain eilen ostettua Haaparannan K-raudasta suuren palan 4mm vaneria. Haaparannasta siksi koska ne palvelee tällaista tolloa eikä edes katso kuin sekopäätä.

Tänään sitten sahailin sohvan uudelleen. Onnistuu jo paljon rauhallisemmin eli siis pysyn viivoilla paremmin. Eilen jäi harmittamaan kun siinä "liimaa" vaiheessa liimasin kannen kiinni, kun ei muuten pysynyt pystyssä. Harmituksesta opiksi ottaneena leikkasin sohvaan pohjan jolloin kansi jää irrotettavaksi. Tällöin sohvan sisään voi laittaa sängyn, tahi tavaraa. Eilinen tuotos oli illan mieheni ja metallic sprayn kanssa ulkona leikkimässä... Saas nähdä mitä siitä syntyy..

Sitten asentelin autotallin työtasoa paikoilleen. Taso oli 5cm korkea, joka vastaa n 75cm eli normi pöytää. Kuitenkin työtasot ovat n.90cm, joten korotin tasoa ruuveilla sen vaadittavan sentin. Ruuveilla sai myös tasattua sitä seikkaa että betoni on valettu vinoon.
Loppu autotallin sisustuksesta vielä mietityttää. Yksi ajatus on halkonurkka ja etualalla sitten puutarhatyökalujen hyllykkö. Tuossa nyt muutama nopsaan tehty halko vähän antamassa ajatukselle kyytiä..
Lopuksi vielä keittiöön, johon tein tuolit. Naapurilta varastin idean erivärisistä tuoleista. Ihan mukavasti tuovat väriä ja elämää keittiööni. Käytin pää- ja välivärit.

Kattauksessa on käytetty Sylvanian families astioita ja voileipiä. Doloreksesta tilasin astiaston sekä hellatavarat, Saara Vallinevalta Jaffa- ja 2 vihreää pulloa (USKOMATTOMIA!!!), kissojen kirppulääkkeiden korkit juomalaseina ja itse olen fimosta ja valmiista kuviotangosta vääntänyt appelsiinit, tomaatit ja kurkut. Tein Cernitistä pari lautasta, mutta siitä massasta en pitänyt, eikä lautaset kestä lähempää tarkastelua. Mieheni on tilannut minulle ebaysta 1ml lasipulloja.
 Osasta kuvista puuttuu Saaran pullot kun aluksi unohdin omistavani tällaisia ihanuuksia.
 Taas tuli todettua että käteni ovat liian suuret ja kömpelöt asettelemaan yhtään mitään.
Takaseinän hyllyn olen tehnyt useaan otteeseen uudelleen... Enkä kyllä vieläkään ole varma saako moinen vino hökötys edes jäädä. Varsinkin kun minulla on tuo ihmeellinen saha.
 Aika paljon on kokoelmani kasvanut, mutta yhä riittää tyhjää hylly tilaa. Minulla on jo valmiiksi tulostettuna elintarvikeprinttejä, mutta kuka ne taittelee??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti