maanantai 19. toukokuuta 2014

Takki puuhissa

Jonkin verran olen taas intoillut koukun varressa. Sain vinkin Strömsössä tehdystä Sexkanter villapaidasta. Sitten vapaasti tulkitsemaan ohjetta. Sen verran innostuin että en ehtinyt lainkaan ottaa vaihe kuvia. Tässä kuitenkin puhelimesta kuvia virkkauspisteestäni:

Minähän tosiaankin virkkaan tällä hetkellä vielä kaksin tai kolminkertaisella ompelukonelangalla. Kaikki ihanat hempeät tyttöjen värit olenkin ehtinyt jo kulutella, joten jäljellä on nykyään enää ruskeita ja poikien värejä. Mutta eiköhän niistäkin jotain ihanaa synny.

Ompelulangasta virkatessa oli ärsyttävää kun rullat pyörivät pitkin pöytää ja sotkeutuivat keskenään. Pyysin siis miestäni tekemään minulle virkkausaseman. Hetkessä valmis. Kyseessä on siis MDF-levyn palanen johon on porattu reiät 1ml ruiskuille. Yksinkertaista mutta hurjan kätevää.

Tässä kuitenkin kuvat tekemistäni 2 neuletakista. Jooseppi sai itselleen muodikkaan tupakkitakin ja Maisa riepukin jotain päälle pantavaa. Kuvauksiin osallistui myös 14.4cm 1:12 Nimeton Neiti. Kuvista näkyy siis suunnilleen se kuinka paljon pienempi on 1:15 mittakaava.

Neiti on siis 14,4cm 1:12 maailmassa 174senttinen
Joopeppi on 13cm eli 1:15 maailmassa 195cm
Pirre 12cm eli 180cm. Eli hiukka pitkiä aikuisia, mutta toisaalta Kassalan mittasuhde hieman vaihtelee 1:14-16. Se näissä omatekemissä silmämääräisesti arvioiduissa hommissa monesti on..=)

 Neiti piti nyt nopeasti kuvata, sillä sormeni syyhyävät ja haluan repiä päälle liimatut vaatteet pois ja tehdä uusia toivottavasti kauniinpia vaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti