perjantai 24. lokakuuta 2014

Muutoksen tuulet ja lisää lahjoja

Lisää synttäriswapin paketteja on tullut. Tanja laittoi tulemaan ihania jäätelöitä, vohveleita, cupcakeja, mandariineja, sieniä ja ja ja ja... KIITOS
 Jaanalta tuli lapsille lukemista. Ihanaa! Näitä meillä ei vielä olekaan.
Lahjat ovat ihania ja jossain vaiheessa sijoitan ne taloon, mutta nyt Kassala on suurien muutosten alla. Minuun iski totaali kyllästyminen 2 asiaan: talossa on liikaa ikkunoita ja ulkoverhous on karmea. Aloitin homman tukkimalla toisen sivun kaikki ikkunat, näin sain lisää seinätilaa lastenhuoneeseen, keittiöön ja eteiseen.
Tämän kaiken lisäksi Kassala on valtava ja punainen. Punainen vain korostaa sitä miten valtava rakennelma talo on. Tällä hetkellä talo on minun askarteluhuoneessani, mutta vuoden vaihteen jälkeen sille vapautunee tila oleskelutilassa. Vaikka minusta on kiva näperrellä omassa rauhassa, haluan että joskus joku näkee aikaan saannokseni. Mutta harva muistaa/ tietää edes kysellä talon perään. Huoneen vaihdon koittaessa on nykyinen väri liian hallitseva. Lisäksi haluan ulkopintaan betonikerrostalon tuntua. Tänään sain talon tyhjäksi, jospa huomenna hiomapaperi laulaa ja illalla saadaan rappaus pintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti