tiistai 14. lokakuuta 2014

Tuoleja

Kuten joku postaus sitten esittelin 4mm vanerista sahaamani käppyrän. Käyppyröitä päädyin sahaamaan 12kpl. Viime yönä sain lopultakin aikaiseksi liimailla osat yhteen 6 tuoliksi ja tänään maalailin. Maalailun päätteeksi hioin vielä pahimmat kuhmut ja kohmerot pois. Vielä ehkä saa jonkun kerran hioilla, mutta jääköön se tulevaisuuteen, sillä mielessä siintää jo muut asiat.

Ehdin jo miettiä tuolien maalaamista daalainsinisellä, keltaisella ja oliivilla mutta jotta tunnelma ruokahuoneessa säilyisi edes jonkseenkin rauhallisena päädyin lopulta kuluneen valkoiseen. 

Aika tiukasti istuvat pöydän ympärille. Liekko edessä suuremman pöydän teko vai ahtauden hyväksyminen. Toisaalta tuolit ovat ehkä hieman leveitä ja vanhoja, joten toiminee tälläkin pöydän pituudella.

Omilla kissoilla oli TAAS kerran kirppuja ja matoja, sen siitä saa kun pitää ulkokissoja. Mutta Strongholdista saa nukkekotiin sinisiä laseja.=) Siinäpä ehtymätön lähde kun kissat täytyy ainakin keväisin ja syksyisin hoitaa loisettomaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti