keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Undulaatin häkki ja muita helmikuisia touhuja

Jokin aika sitten viime kuussa kokoonnuimme muutaman harrastajan kanssa Anjan luo. Anjan nukkekotimaailma on henkeä salpaava. Niin paljon kaikkea ihanaa pientä yksityiskohtaa. http://kuuralehto.blogspot.fi/

Kyseisellä reissulla ostin Anjan tekemän undulaatin. Pikkuinen pyöri kirjekuoren pohjalla, kunnes lopulta tänään miettiessäni mitä teen, päätin tehdä sille häkin. Kassalassa kuitenkin pyörii kissoja, joten onneton olisi muuten aivan suojaton.
Materiaaleina käytin mehupurkin korkkia, 2mm vaneria, rautalankaa, valkoista fimoa ja puhelinluettelon sivua.
Rautalanka jäi ikävän ryppyiseksi kun kerin sitä auki kepiltä. Eikä kaikki muutenkaan mennyt aivan niin kuin piti, mutta jospa se vielä pienellä tuunauksella siitä joskus hamassa tulevaisuudessa paranee.
Harrastus on ollut hieman tauolla sairastelujen ja esikoisen 4v syntymäpäivän vuoksi. Vaikka aikaa on jo kulunut niin kuitenkin Enkelini merkkipäivät lamauttavat joitain osa alueita. Nyt kun sitten pääsi rauhassa toteuttamaan kaikkia niitä ajatuksia mitä mielessä on pyöritellyt, niin mitään ei tapahtunut. Lopulta sain tapetoitua eteisen ja tehtyä undulaatin häkin.

Olen myös kokeillut virkata isoäidin neliöitä 1-säikeisestä muliinista. Vaikka tarkoitus oli sekoitella värejä summassa, niin matikkapää iski ja laskin hyvinkin tarkkaan jokaisen erilaiseksi. Ja yhdistäessäkin täytyi värin luokitella hyvin tarkkaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti