torstai 29. tammikuuta 2015

Lastenhuoneessa tapahtuu

Ikkunan peitto remontissa myös isompi lastenhuone menetti yhden kolmesta ikkunastaan. Sain siis kokonaisen seinällisen nurkan. Jotta ikkunan peitto operaation jäljet jäisivät kohtuullisen hyvin näkymättömiin, päätin tapetoida kyseisen seinän. Ennen seinä oli valkoinen ja vain takaseinässä oli tehostetapetointi. Ihanasti koko huoneen tunnelma muuttui ja harkintaan jää tapetoinko vielä ovi seinänkin.
Muksujen kerrossänky päätyi poikani taloon, joten Reinolle ja Maisalle tein uuden sängyn. Ainakin nyt saavat nukkua vierekkäin. Kirjahylly ajatuksia on ollut monenlaisia. Tavoitteena on ollut saada portaikon yläpuolelle jäävä hukkatila käyttöön. Jossain päin  facebookkia törmäsin kuvaan puunmallisesta kirjahyllystä. Talletin kuvan puhelimeeni ja idätin ajatusta suunnilleen puoli vuotta. Hieman käppyrä hyllyinen siitä tuli, mutta ehkä se lisää puun tuntua..=)

Hylly ei seiso omillaan, joten liimasin sen seinään kiinni. Loppuupahan se jatkuva vanhojen huonekalujen tuhoaminen ja saman asian uudelleen ja uudelleen teko. Ihanasti tunnelma ja kaikki muuttuu kun sain hyllyt ja sängyn täyteen pikkusälää.

1 kommentti:

  1. Tyyliltään tosi sopiva lastenhuoneeseen tuo hyllykkö.Hauska.

    VastaaPoista