torstai 15. tammikuuta 2015

Mini yksiössä tapahtuu

Olen taas jotenkin päätynyt tapetointihommiin vaikka tarkoitus on ollutkin tehdä huonekaluja. No mieli kulkee missä kulkee ja minä tarvon perässä. Tein yksiölaatikkoon lattiat biltematikuista, joiden reunoja hieman vuolin puukolla. Kattoon on vedetty liimaa ja mannaryyniä. Lattian ja katon maalasin Kassalan keltaisella. Tapetiksi löysin aivan ihanan räikeän paperin, jonka värimaailmaa koetan jatkaa muussakin sisustuksessa.=) Tavoite on että yksiössä ei käytetä lainkaan valkoista maalia. Rakas kaksi vuotiaani leikki teipillä ja piirsi äidille inspiraatio kuvia.
Sitten hyökkäsin wc:n kimppuun, jotta saan rakenneltua parven ja pääsen siten eteenpäin. Helsingin reissulla oli tarkoitus ostaa pieniä laattoja, mutta unohdin. Tein sitten itse. Sekoittelin mandariinin oranssia, karamellin ruskeaa ja keltaista keskenään, vähän eri koostumuksia ja leikkelin mahdollisimman saman kokoisia laattoja. Saumauksen tein harmaan ja valkoisen sekoituksella. Pönttö ja käsien pesuallas on kirkkaan vaalean vihreät. Vielä puuttuu kansi, mutta sen toteutus ajatusta täytyy joku yö vielä kypsytellä.
Allaskaappia aloin tekemään Maria Malmströmin kirjasta löytyvän pesukomuutin mukaan, ja sitten huomasin etten omista muotolistaa.=( Ja että komuutti on hieman liian suuri vessaan. Joten tein toisen, mutta hieman kapeamman. Vielä puuttuu jalat, koska 1mm naulat loppui. Yleensä käytän jalkoina helmiä, mutta koska ne napsahtelevat liimasta hirmu herkästi irti  käytän pysymisvarmistukseen nauloja. Vessaan löysi myös saamani upea peili, se sopii niin upeasti värimaailmaan.
Totta kai hienolla naisella suihkukin täytyy olla. Suihkupää on kännykän kuuloke ja hana osa on pyöreää tikkua jota hieman käsittelin koiran kynsisaksilla ja hopeatussilla.
Nyt puuttuu enää seinäsäilytystilat, seinät, ovi ja valo. Oven ostin puuvalmiina Hobby Pointista, hieman kavensin listoitusta. Pointista lähti mukaan iso liuta muutakin tavaraa, kun kerrankin pääsi ihailemaan tavaroita muutenkin kuin nettikaupasta.
Valoina ajattelin käyttää Tigerista ostamiani lukuvaloja. Kerrankin kun suurelle kylälle pääsin niin ostin sitten hyllystä kaikki. Helposti sai purettua ja valo osa on suht pieni, joten sen ympärille pitäisi olla helppo rakentaa varjostin. Voin kertoa että hieman pelotti lentokentän turvatarkastukseen mennessä, kun laukku täynnä pattereita ja fimoja.=) Kaivoin heti turvatarkastukseen mennessä kaikki esille ja kerroin ohjaavalle että nyt on pattereita ja polymeerimassoja. Pääsin kaikkineni läpi, tosin tonkivat kyllä laukun perinpohjin.
Tässä vaiheessa otan rakkaan rakennuskaverini kainaloon ja lähden etsimään Nukkumattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti