keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kaksio: Listat

Eilen ja tänään  olen kaiken vapaa-aikani uhrannut kaksiolle. Rupesin laittamaan listoja ja eteisen puolipaneeleita. Enpä ois tajunnut heti kuinka kauhea homma sekin on. Maalailut, mittaillut ja asennukset. Samalla maalailin myös vessankaluston ja tein keittiöstä puuttuvan työtason. s sain lopulta lyötyä vahvikeruuvit seiniin ja lattiaan, nyt pitäisi pysyä hieman paremmin kasassa.

Homman alusta on kuvia kun laitoin oven sisäkarmit, oli sen verran rumasti leikattu ovikolot.
 Paneelit tein kahvitikuista. Teippasin maalarinteipillä tiukan kasan ja sahasin mittaan kuviosahallani. Enempää kuvia alusta tai vaiheista ei ehtinyt ottamaankaan... Hieman hoppu ja inspiraatio painaa päälle.
Sitten kuvat asunnosta listoilla ja kiinteillä kalusteilla (ainut on että liesituuletin ja yksi keittiön seinäkaappi puuttuu vielä. Tältä se suunnilleen näytti kun Igor, Natalia ja Maisa muuttivat taloksi.
Vessan ovenkin sain tehdyksi. Ovi on hyvin karu ja kärsinyt kosteudesta. Pyykkikoneen olen tehnyt itse 6mm vanerista, ohuesta puurenkaasta ja strepsil-paketista
Olohuoneessa loppui tapetointi vaiheessa tapetti. Jospa vielä keksin hyvän tavan piilottaa tapetittomuus. 


 Eteinen on hurjan vaikea kuvattavaksi.
Huomenna onkin sitten suursiivouksen aika ja tahti hieman hidastuu, kun poika tulee kotiin syyslomalta mummolasta. Ehkä vielä aamusta ehtii tekaista eteisenkaapiston tai makuuhuoneen kampauspöydän/Maisan sängyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti