torstai 22. lokakuuta 2015

Kaksio: Peililipasto ja puhelinpöytä

Aamulla heräsin aivan liian aikaisin, piti ehtiä vielä tekemään muutama mööbeli ennen kuin alan siivoilla kamoja kasaan ja imuroimaan lattioita. Peililipaston teko oli melko tuskaista koska tein avattavat laatikot ja kaapit. Sattui myös kasatessa mittavirhe paholainen niin toinen avattava kaappi on 5mm kapeampi.. Kuvassa näkyy myös Suurest Snadista ostamani Gepetton pinnasänky. Perhekin on muuttanut taloksi. Maisa pieni ehtii melkein kaikkiin kuviin.

Pistin tilaukseen Doloreksesta erilaisia vetimiä ja nuppeja.

Puhelinpöytä syntyi siinä sivussa, tein vetolaatikoita kerralla viisi. Ei tarvinnut kuin sahailla 2mm vanerista pöytä ja istuinosa ja liimata puuvalmiit jalat. Yksi puinen nuppikin löytyi vielä varastosta.
Suuresta Snadista tului ostettua myös maailman ihanin syöttötuoli sekä tuolit ja pöytä keittiöön. Olisi tietenkin hyvä muistaa tekijät nimeltä, mutta huonosti nukkuneen aivoista ei sellaista tietoa kaiveta.

Olohuoneen kirjahyllyynkin on saatu täytettä Tacky waxilla olen jo osan kiinnittänyt.
Natalia ja Igor ovat lääketieteen opiskelijoita, siksi perhe asuu vielä ahtaasti kaksiossa. Natalia odottaa toista vauvaa ja on näyttelyn aikaan melko viimeisillään. Tässä kuitenkin kuvat molemmista kouluun lähdössä. Aikuisten vaatteet on tehnyt Anja ja niitä on monet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti