lauantai 8. helmikuuta 2014

Levottomuuden hoitoa... eli kaappeja

Minua on vaivannut levottomuus jo jonkin aikaa. Parhaaksi purkukeinoksi totesin nukkekotihommat. Villa Sulon Minnalta hain bilteman sytyketikkuja, omat loppui ja hakumatkaa olisi tullut 300km. Kiitos Minnalle!

Tein siis bilteman tikuista kaappeja. Kuvia en ehtinyt ottaa välillä ja nytkin koetin hämärässä ottaa jonkinlaiset kuvat. Vanhassa "poikien huoneen" hyllyssä meni hyllyjako jotenkin omituisesti, joten päätin tehdä sinne uuden. Vanha lähtee 2kk kuluttua kiertoon. Halusin tehdä hieman Ikean kaapintapaisen, mutta epäsäännöllisellä hyllyjaolla. Vielä jossain vaiheessa lisään kaapin eteen alle ohuen lista, koska hylly oli hieman pohjasta vino ja Kassalan lattiat on vinot.
Elinan huone tarvitsi myös kaapin. Kaapiin halusin tehdä alakaapin, johon en vielä keksinyt haluanko laatikot vai ovet, mutta odottakoon seuraavaa inspiraatiota. Hyllyjaolle oli tärkeää että hyllyyn mahtuu nukkekoteja. Tiimarista löysin joulunaikaan ihanan pienen pussillisen nukkekodin nukkekoteja. 1lahjoitin, 5 on vielä jäljellä.
Lisäksi minua on häirinnyt vauvanhoitotaso, se kun mennä möksähti liian korkeaksi ja jotenkin kömpelöksi. Tein siihenkin uuden bilteman sytyketikuista sekä hammastikuista. Jonain päivänä pääsen täyttöhommiin, niin minulla odottaa monta kaappia valmiina....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti