lauantai 8. helmikuuta 2014

Nukkeja, nukkeja, nukkeja

Pikkutavaran teko on olut minulla vielä harjoittelun alla ja siihen hommaan ryhtyminen vaatii asennetta. Tänään kuitenkin asenne löytyi. Joku aika sitten tein mustasilmäisiä siittiöitä (http://nukkekotikassala.blogspot.fi/2014/01/kaikki-kotona.html), joista tänään kuoriutui nukkeja.

Porasin päihin suuremmat kolot, tein piippurassista vartalot. Käsiksi ja jaloiksi laitoin Hama helmiä. Viikolla kävin kiusaamassa kangaskauppiaita ja ostamassa 7 15cm pätkää ohutta puuvilla kangasta. Kankaat käsittelin fray staylla, jota minulla vihdoin on (tajusin kuin tajusinkin tilata).
 Mekko kankaaseen leikkasin pienen kaulan meno reitin,, tässä vaiheessahan päät eivät olleet mitenkään kiinni. Vedin ompelulangalla vyötäröltä kiinni. 2 prinsessa nukkeen lisäsin pitsit vyötärälle, helmaan ja hihan suihin. 3 muusta tuli räsynukkeja, jolla on vain vyö. Hiuksiksi laitoin räsynukeille villalankaa ja prinsessanukelle virkkaus lankaa.
Kohta alka Putous, joten ehdin saada valmiiksi asti 2 räsynukkea ja 1 prinsessanuken.  Ja kuten kuvasta näkyy nuket on pieniä.=) Suun tein punaisella mustekynällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti