tiistai 23. syyskuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltaa

Kassala on siis ollut reilusti puoli vuotta jäissä. Minua on harmittanut kovasti rakennusvaiheessa tekemäni ajatushäröilyt; ikkunoiden, ovien ja portaiden paikat sekä huonekorkeus ovat ehkä hieman väärät, mutta toisaalta talon arkkitehtoroinnissa nollasta lähteneenä siedettävät. Ja sanovathan nuo 1:1 talon rakentelijat että vasta 3. talo on se mieleinen. Eli siitä haaveillessa.

Eniten minua on harmittanut keittiön pienuus, sillä mielestäni eniten keittiössä on elämää. Ja Kassalassa se on puolen kerroksen kokoinen koppi. Sitten älynväläys iski klo 5.30, kun odottelin seuraavaa vuoroa päästämään minut kotia. Olohuoneen voi helposti tunkea 2. kerroksen takka huoneeseen! Ja saan keittiölle koko 3. kerroksen, jossa ei ole edes väliseiniä. Voi yksinkertaisuus.
 Tämän lisäksi laitoin portaille sivusuojat, jottei niihin kukaan onneton putoa. Kuvasta näkee miten vaiheessa sitä ollaan. Lisäksi mieleni on muuttunut monesta muustakin valmiista huonekalusta. Tuolit nyt ainakin täytyy tehdä uudelleen, nyt kun on kone millä sahailla mutta ei aikaa.=) Lisäksi keittiön työtaso saisi olla L-mallinen ja ulottua tuosta nykyisestä paikastaan jääkaappiin asti. Hyviä ideoita otetaan myös vastaan.
Pirre Huoleton-Hutilusta on myös harmittanut sohva, joka on hankittu opiskeluaikana Joosen ja hänen yksiöön. Nyt tuntuu että sohvassa ei tila riitä ja kuitenkin haluaisi iltaisin käpertyä samalle sohvalle koko perheellä. Eli sohva lähtee etsimään uutta paikkaa ja takkahuoneeseen hankittiin uusi sohva.

Et sitten suurempaa löytynyt, eihän tämä edes mahdu tänne, Joose tuskailee. Tähän huoneeseenhan piti tulla minun työpisteeni. 
Mieli leppyy illalla kun koko perhe kokoontuu uuteen olohuoneeseen. Ihanaa olla kaikki yhdessä.
Sohvan ohjeen löysin täältä (http://unelmiapienoiskoossa.blogspot.fi/2014/04/sohva-nojatuoli-tutoriaali.html), jota sitten sovelsin tehdäkseni suuren suuren sohvan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti