torstai 25. kesäkuuta 2015

Ruby Rotten Roombox VALMIS!!

EN voi uskoaettä olen päässyt ensimmäistä kertaa tähän pisteeseen että saan jotain valmiiksi asti. Ajatuksissa lepää vielä muutama muutos ja lisäys ajatus, mutta ainahan niitä on ja tämän valmiimmaksi tuskin koskaan pääsenkään.

Ja nyt kuviin.

Aloittakaamme karmeasta takaseinän hyllystä, josta kaikki lähti. Hylly täynnä erilaisia taika-aine pulloja, kirjoja, papereita, kääröjä, etanoita ja Kissa. Lisäksi hyllyn nurkassa pimeässä hohtava kukka.

 Niin paljon kaikkea tarpeellista. Hyllyn päällä pesä ja munia. Pöytä täynnä reseptejä ja erilaisia kasveja, tarveaineita ja kaikkea mahdotonta.
 Eteen katosta roikkuvia häkkejä. Pöllöt tässä viileämmässä nurkassa. Uusi pöllö häkissä, vanha jo kotiutunut pöydän alla. Siilit ja jänikset, etanat ja sammakko, kaikki löytäneet turvapaikan tästä hämärästä luolasta. Seinä täynnä tärkeää tietoa.
 Pöydän alunenkin liian täynnä. Etana seinällä.
Siilit ja jänikset.
Karmaiseva Ruby Rotten. Suuresti pelätty muiden noitien keskuudessa.

Toisessa nurkassa suuri tulisija ja trooppisemmat eläimet. Linnut ja kameleontti. Tällä seinällä myös lukittu myrkkykaappi, pimeässä hohtava orkidea, kasvi salaisuuksia ja paljon muuta.

Kylmän arat paratiisilinnut. Näiden häkeistä pidän eniten. AJatuksissa on että teen kaksioon vastaavanlaisen ja vaihdan Anjalta ostamani undulaatin siihen.

Ja sitten vielä muutama kuva kokonaisuudesta.
4 kommenttia:

 1. Tää on niin hieno, että!!!

  VastaaPoista
 2. Siis WAU!! Todella upea kokonisuus! Ihan silmiä hivelee tuo yksityiskohtien määrä!

  VastaaPoista
 3. On se kyllä upea!
  T Korhonen

  VastaaPoista