maanantai 17. maaliskuuta 2014

Poikani uudelle serkulle

2.3 syntyi poikani kummitädille pieni tyttö. Halusin muistaa jotenkin eritavalla kuin muut. Vaikka yhtäaikaa onkin ollut käynnissä kummitytön talo ja Kassala, valmista tuli. Halusin tehdä vauva aiheisen roombox'n lyhtyyn. Mittakaava on suunnilleen 1:20.
Huonekalut rakentelin ja maalailin itse. Lisäksi tein paljon aionnassa olleita hommia, kuten kirjoja ja printtien taivuttelua. Mieheni tilaamasta massasta tein appelsiineja sekä tietenkin boxin asukkaan: vauvan. Vaikka välillä tuntui että usko ja aika ja kiinnostus loppuu, on aikaan saannos mielestäni upea.

Takaseinä on molemmin puolin paperoitua pahvia. Pinnasäky kahvi- ja hammastikkua sekä pahvia. Hylly bilteman sytyketikkua. Potkupuku on paperia, Tuttipullot ja appelsiinit massaa, 2 kirjan sisällä on puhelinluetteloa, kukka on 2yhteen liimattua kortin koristetta, pullo helmiä, nallen huovutin itse. Pamperspakkauksen tulostin ja taittelin, olkoon se ensimmäinen siitä kokeilusta. Suurin osa tavaroista on kiinnitetty hyllyy tacky wax'illa.
 Lelut on uunissa vierekkäin sulatettuja hamahelmiä, kirja on tulostettu ja liimattu kasaan. Sisällä 3 luettavaa sivua. Matto on kakkupaperin palanen. Kangaspakat tein liimaamalla kangasta pahvin päälle.

Viimeisenä eikä missään nimessä vähäisimpänä vaan tärkeimpänä: pikkuinen tyttö vauva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti