lauantai 15. maaliskuuta 2014

Nalleja

Oma projekti on ollut vähemmällä huomiolla sillä ainut yhteinen kummityttömme täyttää pian 4. Hänen lahja on vienyt hirmuisen osan harrasteajasta. Mutta siitä enemmän ensi viikolla, kunhan lahja on annettu uudelle omistajalleen.

Kuitenkin silloin tällöin olen kaivanut laatikosta huovutusneulan ja villaa. Hieman omaan taloon nalleja ja varmasti pois annettavaksi asti. Ensimmäisenä tein panda-nallen. Neulalla vaan tökkiessä musta tulee niin helposti toiselta puolen läpi luonnon valkoiselle puolelle. Mutta kyllä sen tunnistaa.
Seuraavaksi tein yksi värisiä variaatioita nalle-ajatuksesta. Mustalla loppusilaus kuonon päähän ja silmiksi. Oranssiin nalleen on vuodatettu luomisen tuskaa ja verta pitelevästä kädestä. Ei tarvitse kuin kerran kunnolla tökätä ohi - itseään sormeen- niin verta riittää.
 Toisenlainen jääkarhu. Valitettavasti villavarastossa ei ole valkoista niin jääkarhusta tuli sitten leikeissä likaantunut luonnon valkoinen. Tämän tein oranssin nallen jälkeen ja kuten kuvasta huomaa, sormen veren vuoto tyrehtyi nopeasti.=)

 Ja yhteen muistin ottaa vähän vertailupohjaakin nallen koosta:
Tässä koko karhujengi:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti