keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ostoksilla ja Merikeijulle hiukset

Niin vierähti tovi jos toinenkin. Meillä vieraili flunssa. Koko porukka nuhassa, kuumeessa, yskässä, hiessä, väsymyksessä, kiukussa ja mitä näitä nyt taas on. Koska en jaksanut mitään muuta tehdä kuin selailla nettiä, niin tulipa sitä sitten jotain ostettuakin.. Facebookin nukkekotikirppikseltä. Vielä on jotain postissa, mutta jo tulleet ovat olleet sitä luokkaa etä oksat pois ja mulle lisää..

Ostoksista intoutuneena päätin tehdä itsekin jotain. Illalla skannailin ruokalaatikoita, mutta minen ymmärrä miten yhden ja saman paperinipun voi kadottaa tuhat kertaa. Eli kun homma oli tulostus kunnossa kaikki tyssäsi siihen. Mutta eihän sitä siihen voinut lopettaa.

Jostain syystä olen tunkenut Merikeijua laatikkoon. Tekemäni nivellys ei ollut aivan niin kaunista katsottavaa kuin toivoin, ei se kyllä aivan toivotontakaan ole... Mutta.. Tänään lopulta kalusin ylimääräisiä fimoja pois taipeista, jotta saan ne liikkumaan paremmin. Ja ihan hyvähän siitä tuli. Olisi voinut olla parempi ja diipadaapaduupa... Ja sitten ei muuta kuin hiuksia päähän.

Takatukan toteutin hyväksi toteamallani tavalla. Kanttinauhaan vaan ompelukoneella hiukset kiinni ja liimalla kalloon. Tällä kertaa vein homman astetta pidemmällä ja ompelin kanttinauhan alareunaan ensin yhden sarjan ja sitten yläreunaan toisen sarjan. Lisäksi ommeltuani hiukset ensin keskeltä kiinni taitoin ne osoittamaan "alaspäin" ja nykäisin toisen sauman päälle.

Loput hiuksista kiinnitin tukkona Merikeijun pään päällä olevaan koloon. Eli sidoin ensin hiustukon suht tiiviiksi ompelu langalla. Leikkasin irti niin että toiselle puolen jäi pitkästi hiuksia ja toiselle puolen etutukkaa sekä koloon tungettavaa lyhyttä tukkaa. Liimalla asettelin hiukset jottei kaljuja läikkiä näkyisi. Sormet oli tässä vaiheessa niin liimassa että kameraan oli parempi olla koskemati. Lisäksi koska ompelukone oli jo siinä, tekaisin Merikeijulle college housut ja paidan. Todella hyvä ominaisuus paitaa pukiessa tuo irtopäisyys.
Ja nyt niihin tilailuihini. Raija Havulinnalta tilasin ruokahuone kalustoon, johon kuului tumma astia kaappi, pöytä, 4 tuolia ja ihan hirmuinen määrä kannuja sekä lautasia. Itsekin olin yllättynyt siitä kuinka paljon astioita tuli. Nyt on astioita useampaan taloonkin. Mukeja hieman vähemmän, mutta jääpähän jotain haaveiltavaa. Kuvaan laitoin nyt vain muutaman, sillä tämä kyseessä on vain väliaikaislavastus.
Raisa Kekiltä tilasin maton, donitseja ja whiskipullon. Voi kuinka söpöä ja pientä!!
Ja viimeisimpänä muttei ainakaan vähäisimpänä saapui tänään postissa Soile Touran itsetekemät säilykepurkit, metsäsienikori ja pullakahveet!! Miten kukaan osaa tehdä mitään tällaista!??! Minen käsitä. Ne oikiasti on niin pikkutarkasti tuhrattua, että ei sitä voi edes käsittää!

Kuvissa näkyvä lattia on poikani talosta, joka sekin on kaikkien muiden AD/HD projektieni tavoin kesken, suunnitteilla sekä odottamassa parempaa aikaa. Mutta ainakaan näin flunssan jälkihehkuissa ei voimani riittäneet sahailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti