torstai 25. joulukuuta 2014

Keittiön kaapit ja joulukuvia Kassalasta

Tuhosin vuosi sitten tekemäni keittiökaapiston. Ja tein uuden. Ei ehkä paras ajatuksen juoksu ikinä.=) On saanut nyt jonkun illan istua, sahata, liimata, mitata ja hioa laatikoita pienemmäksi. Sen jälkeen koettaa saada laatikoita isommaksi. Hullun hommaa.

Kaapiston tein bilteman sytyketikuista. Aloitin tekemällä 4 saman levyistä laatikkoa, 2 matalaa ja 2 syvää. Ei tullut saman kokoisia. Kaapiston tein sitten mittatilauksena laatikoille.
En uskonut kykyihini kiinnittää ylähyllyjä suoraan seinään, joten tein kaapistolle vanerista takaseinän jonka tapetoin saman väriseksi kuin muun keittiön.Aika paljon sai vääntää, kääntää ja hioa. Lopulta jätin homman kuivumaan- vain palatakseni huomaamaan että syvät alalaatikot ovat liimautuneet kiinni. Eikä irronneet repimällä vaan täysin paloissa. Jouduin siis liimaamaan laatikot uudelleen kasaan, eivätkä ne istuneet kuten olin toivonut. Hionta paperia on mennyt aivan urakalla, jonka jälkeen laatikot irvistivät rumasti. Tein kahvinsekoitus tikuista isoihin laatikkoihin ja allaskaapin oveen reunukset.
Kulmapuuhellan, joka nyt on rapattu ja saanut luukut, molemmin puolin on tarkoitus tulla laskutilaa. Jääkaapin ja hellan välinen tila jäi kovin kapeaksi, mutta todennäköisesti teen siihen vain pöydän ja hyllyn. Pöydän alle saa sitten halkoja tai keittiöjakkaran. Hieman harmittaa että tapetit eivät ole kohdistettuja.
Joulukalenterista sekä veljeni tyttöystävältä Sussulta olen saanut kaikkea pientä ja ihanaa Kassalaan. Koetin nyt laittaa joitain tavaroita esille. Tarvitsen vielä koristelu pinsetit ja paremmat hermot.
Keittiö on vieläkin vaiheessa ja joitain kaapistoja/tasoja puuttuu. Nyt lapset ovat tavaroillaan vallaneet lattian. Joulu on kuitenkin yhdessä olon aikaa.
 Tämä nurkkaus alkaa olla jo toivomassani pisteessä. Sussulta saatu joulukuusi nurkassa. <3
 Ihania leluja ja tavaroita odottamassa matkaa kerrosta ylemmäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti