maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukut 4-8

Luukusta 4 pyörähti esiin aivan mitättömän pieni vauva. Kiitos Anja. Kuvaus hetkellä oli helistin hetkellisesti hukassa, mutta löysimpä sitten. HUH! Minun lahjaani voi käydä vilaisemassa osoitteessa Kuuralehdossa mutta varoituksen sana muille vaihtokavereilleni: teidänkin eka luukusta löytyy samanlainen..

Luukku 5 piti sisällään lastenkirjallisuutta ja 2 nallea. Suuren suuri kiitos Saanalle. Miksi kummassa juuri nyt täytyy olla Kassalassa valtava remontti!!!??? Viikonlopun vielä luuhasin vanhempieni luona, ei edistänyt kyllä remonttia yhtään.

Luukku 6 oli Jennyltä. Pikkuisen paineet kasautuu hankkia edes jonkinlainen wc-istuin.=) Ja varsinkin käsienpesuallas. Nyt lakkaan kyllä luuhaamasta seuraavia vapaita ja keskityn hetkeksi taloni keskeneräisyyteen.

Luukusta 7 löytyi taiteltavaa. Tämä on aivan kidutusta. Luukku luukulta löytyy enemmän ja enemmän toivomaani pientä tavaraa ja minulla ei ole paikkaa niille. Kiitos Ulrica.
Luukusta 8 pyörähti kranssi ja pikkuinen pronssinenpupu. Kiitos Sanna!

1 kommentti:

  1. Vauva voi olla vaikka nukkiksen tyttöjen konttaava nukke :) Se on löytö Hollannista, eli ihan mamu ;) Tein sille hamosen päälle. Ihania luukkuja sulla!

    VastaaPoista