torstai 25. joulukuuta 2014

Luukut 21-24 ja laittamieni luukkujen sisältö

Luukkuun 21. Ulrica oli laittanut jouluisia taittelukuvia.
22. päivä Saanalta sain kakkua ja pipareita pellillisen. IHANAA!!
23. luukkuun Johanna oli virkannut kauniin peiton. Itsekin jonkun kerran virkanneena tiedän että tässä on hetki jos toinenkin mennyt. Kiitos
Jouluaattona 24. sain Anjalta tuolin ja ensimmäisen viherkasvin Kassalaan.

Itse tein sarja tuotannolla kaikille kanssani vaihtaneille samanlaiset luukut. Pieniä koko ja sisältä eroja oli, mutta suurin piirtein samanlaiset kaikille.

1. luukussa oli leikkuulaudalla tomaattikeiton ainekset, sekä kattilallinen tomaatti keittoa. Kattilan tekoa minun täytyy vielä harjoitella, mutta toivoin että leikkuulaudan tarjonta hieman hyvittäisi kattilan kauheutta.=)

2. luukkuun tein luettavan Pupu Tupunan Loruaapisen sekä neulahuovutetun pehmolelun. Mäatkaan lähti 2 papukaijaa, 1 kissa, 4 nallea ja jääkarhu.

3. luukun tekoon olen tuhrannut kaikista eniten aikaa, hikeä ja tihrusilmiä. Tein siis 9 paria sukkia, 18 sukkaa! Tunti/sukka. Toivon siis todella että löytävät paikkansa maailmalla.

Kiitos kaikille kanssani luukkuja vaihtaneelle! Tämä oli uskomattoman ihanaa! Jospa ensi vuonna uudet kujeet ja uudet vaihdot.

5 kommenttia:

 1. Luukkujen vaihto oli kyllä kivaa. Joskos sitten ensi vuonna uudestaan.... ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos luukkujen vaihdosta. Se toi taas suurta iloa. Sukkasi ovat keränneet runsaasti ihastusta...!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kalenterivaihdosta! Ihan mielettömän upeita juttuja olit tehnyt jokaiseen luukkuun <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos luukkujen vaihdosta <3 sukat löysi heti paikkansa rintamamiestalon eteisestä ja nalle kuusen alta <3 huminaharju.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos vaihdosta. Ihastelin kaikkia sinulta saamiani tavaroita. Sukkien kohdalla piti henkäistä useamman kerran, sillä voin kuvitella kuinka paljon työtä ne ovat vaatineet. Hyvää tulevaa vuotta mineilyn parissa!

  VastaaPoista