sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Huomaamatta valmistunut porraskaappi

Enpä muista milloin aloittelin ja milloin lopettelin, mutta siellä se nyt eteisessä on. Harry Potter tyylinen portaiden alus kaappi. 3mm vanerista sahattu, 1mm poralla porattu lankanauloille sarana paikat ja maalattu maalarin valkoisella lateksimaalilla. Lateksimaalia on vielä runsaasti jäljellä, varmaan siksi kaikki huonekalut näyttää olevan valkoisia. Jospa pientavarassa vastaan tulee sitten muitakin värejä.
Lampun varjostin on saatu rautakaupasta, kun on oikein kiltisti pyydetty. Kyseessä on se tulppa, joka tulee maalipurkin kanteen kun väri sekoitetaan. Samalla sain myös paljon pienempiä kirkkaita tulppia, jotka olivat hyödyttömiä kun uusi sekoituskone tekee suuremman reiän. Kannattaa siis avata suunsa ja höpöttää, sillä kyseisellä reissulla taisin olla ostamassa nauloja...=) Päällä on Tiimarista ostettua kangastarranauhaa.

2 kommenttia:

  1. Pirteää tapettia siulla. Porraskaappi istuu hienosti rappujen alle. Mitä ajattelit laitaa kaappiin? Miusta on niin kiva katella persoonallisia bolgeja ja itse tehtyjä oivalluksia! Asukkaat huippuhilpeitä!

    VastaaPoista
  2. Kaapissa näkyy jo hengaritanko, eli todennäköisesti toppavaatteita. Olen myös ajatellut että neulahuovuttettu kissa muuttaa kaapin lattialle pentuineen. Lisäksi kaappiin tungetaan mitä nyt kaappiin yleensä tungetaan eli roinaa (sitten kun sitä on)...

    VastaaPoista