torstai 19. joulukuuta 2013

Viimeyön tehokkaat tunnit ja Joulun toivotus

Kuten moni pienen lapsen äiti tietää, yöt ovat äidin parasta aikaa. Kukaan ei huuda, telo itseään, vaadi ruokaa tai muuten vaan halua huomiota. Sen kun nukkuu vaan. Yöt on myös mahtavaa aikaa nollata aivoja koko päivän huudon ja kiukuttelun jälkeen. Niinpä siis talon miesten mentyä nukkumaan tein nopeana projektina pahvista, 2 tuikun alumiinista, kuumaliimasta ja kontaktimuovista taloon pyykinpesukoneen. Ohjeen valmistukseen löysin täältä:

http://villasulo.blogspot.fi/2013/01/pyykkikone.html

Suosittelen lämpimästi lukemista. Aivan ihania kuvia. Villa Sulo on myös valmiimpi. Ei voi kuin katsella ja kadehtia. Ja pikku hiljaa rakentaa omaa. 

Kissanvessan ja lauteet on tehty jo aiemmin.Vessa on Herra Hakkaraisten rasia. Mieheni porasi reiän ja sahasi laatikko osaa matalammaksi. Sisälle on puuliimalla kiinnitetty hiekkaa. Silloin mietin miten onnekas olen kun saan olla naimisissa miehen kanssa, joka ei vain ymmärrä hurahdustani vaan tasaisin väliajoin tahtoo sekaantua siihen. Lauteet on tehty jäätelötikuista. Matto on palanen käsipyyhettä johon ompelin reunat. Tästä on hyvä jatkaa.. Joulun jälkeen.

Hyvän Joulun ja Onnellisen Uuden Vuoden 2014 tervehdyksen teille tarjoaa 1v poikani. Teoksen nimi on Lumiukko:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti