tiistai 7. tammikuuta 2014

Kissanvessa

Koska talossa on kissoja oli mieheni mielestä erityisen tärkeää että niille on myös vessa. Tekevät tarpeensa muuten paikkoihin, joihin niitä ei ole suotava tehdä. Ihanan vessan muodon löysin Herra Hakkaraisesta. Onneksi lapsi on suurkuluttaja.=)

Sahasin rasiaa sopivamman kokoiseksi, käytin rumia sanoja ja tupeksin. Ja sieltä syöksyy sankari hätiin mustissa gollegehousuissaan.<3 Otti sahan osaaviin käsiinsä ja hetkessä oli rasian korkeampaa osaa madallettu sentin verran. Seuraavaksi suuri sankari kaivoi esiin reikäporanteräsarjan. Tai mikä se nyt onkaan, mutta sillä voi tehdä erikokoisia reikiä.
Tämän jälkeen korkin pohjalle paljon liimaa ja hienojakoista mustaa kiveä. Koska mies on asialla, tavaroiden täytyy kestää(!!??) Joten kappaleet täytyi liimata yhteen supervahvalla saumaliimalla. Onneksi valkoisella.=) Mutta onpahan kissoille kestävä vessa. Vähän jäi ehkä koppaosa vinoon.
Tässä vielä kuva rumien sanojen aiheuttajasta. Koska emme puhuneet sahan kanssa samaa kieltä. Nykyään olen oppinut jo käyttämään pokasahaa ja listakulmamuottia. Sitäkin käytin niin väärin kuin vain ihminen pystyy sitä vekotinta väärinkäyttämään. Mutta kun vessan laittaa sivuttain ei vikaa huomaa.
Mutta kuten olen varmasti aiemminkin maininnut, löysin ihmisen joka ei vain ymmärrä vaan sekaantuu ja auttaa jatkuvasti. Kulta tykkään susta niin että halkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti