perjantai 17. tammikuuta 2014

Yöllisten ajatusten toteutus

Monesti yöllä mietin, kun en saa unta. Ehkä juuri siksi en saa unta, kun mieleni tekisi pompata samantien toteuttamaan. Piti sitten käyttää vapaat tehokkaasti hyväksi. Eli kahtena iltana n.3h. Yllättävän nopeasti valmistuu, kun ei tarvitse jäädä miettimään mitä tekee.

Lasten huoneeseen tarvitsin kirjahyllyä. Sahasin siis bilteman tikuista 2*14, 2*7.6 ja 4*7cm pätkiä. Tai sahailin enemmänkin, koska meinasin tehdä hyllyyn alakaapin. Sitten muutin mieleni. Teen kyllä myöhemmin alakaapillisen hyllyn, mutta kapeampana (6cm). Nyt vain kaipasin enemmänkin esittely tilaa. Liimailuun käytin Bisonia, jota laitetaan molempiin liimattaviin pintoihin, odotetaan 3min ja painetaan yhteen. Siinä 3 min ehti vetää niin monta sivuprojektia että itseäkin ihmetyttää.. Ylähyllystä tuli omituisen kapea, mutta keksin sinne sitten joskus jotain.=)

Päätin tehdä myös lastenhoitopöydän. 9*7cm bilteman tikkua, kahvitikkuja tarpeeksi sekä hammastikkuja rakojen tekoon. Ajatusmallina minulla oli BRIOn hoitopöytä. Tässä kuvat sivujen valmistusvaiheesta.

Maalaaminen on välillä ollut ykkösinhokki puuhaa. Aikaa olikin kulunut tarpeeksi ja maalaus oli ihan mukavaa. Paitsi kun purkki tipahti lattialle!!! Onneksi oli kansi päällä niin sotku oli hallittavissa. Seassa näkyy siis useampi projekti: keittiön pöydän jalkojen vaihto, tripp-trapp ja ikkunanpokia sekä ovenkarmeja, mutta niistä myöhemmin.


Kuten kuvasta huomaa on pojalla useampi Hakka, kova poika takomaan. Ja virkatut eläimetkin istuvat hyvin hyllyyn.

Kassalassa on hieman vinot lattiat, joten hoitopöytä tarvitsee vielä eteen pönkän ja tietenkin hyllyille täytettä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti