keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Mitätön virkkuukoukku ja lankaa

Aina silloin tällöin kun jostain ilmestyi luppoaikaa (melko vähän, kun työt alkoi ja lapsi ikävöi), kokeilin mitättömän pientä virkkuukoukkua.
Valmistui siis 3 pientä pehmolelua. Omituinen lättänäpupu -johon kokeilin ekaa kertaa nuin pientä virkkuukoukkua (ei kestä lähempää tarkastelua)-, valkomahapupu ja jääkarhulammaspossu.
Aloitin virkkaamalla 2 rivin ympyrän ja siitä sitten suoraa tekemään, jota kavensin hieman pään kohdalta. Valkomahalle tein ensin harmaan osan ja siihen raajat ja korvat piilosilmukoilla ulkoreunaa kiertäen. Sitten laitoin täytteet sisään ja virkkasin valkoisella umpeen. Enimmäkseen käytin pylvässilmukoita.
Jääkarhulammaspossun aloitin virkkaamalla  pylväillä 2 rivin ympyrän. Sitten tein piilosilmukoilla yhden kierroksen, jonka aikana tein takajalat. 4 kierrosta pylväitä ja taas piiloja sekä etujalat- Sitten tungin täytteeksi pehmyt paperi rullan, kavensin kierroksen. Piiloja ja korvat. Sitten virkaten umpeen. Harjoitusta, harjoitusta niin joskus tulevaisuudessa siitä hyvä tulee....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti